'Anderlecht rekent in play-off 1 op dit geheime wapen'

'Anderlecht rekent in play-off 1 op dit geheime wapen'
Zondag 04 maart 2018 - 08:54   I  

Nog één speeldag te gaan, en dan behoort de reguliere competitie definitief tot het verleden. De play-offs staan voor de deur, en bij RSC Anderlecht hebben ze een nieuwe landstitel nog niet definitief uit hun hoofd gezet. Zo rekent trainer Hein Vanhaezebrouck op een geheim wapen om het Club Brugge nog flink lastig te maken.

La Dernière Heure meldt dat Henry Onyekuru het einde van zijn revalidatieproces nadert. De Nigeriaanse aanvaller viel een hele poos geleden uit met een zware knieblessure. Aanvankelijk vreesde men bij Anderlecht voor een operatie, waardoor het seizoen van Onyekuru er ook meteen op zou zitten. Bij Everton, de moederclub van de speler, dachten ze er evenwel anders over.

Een operatie werd vermeden en de voorbije maanden werkte Onyekuru in alle rust aan zijn comeback. Nu zette de aanvaller een belangrijke stap in zijn revalidatie. Onyekuru liep bij Everton op een speciale mat, en dat lukte zonder problemen.

Bij Anderlecht hopen ze dat Onyekuru klaar is als de play-offs van start gaan. Op die manier zou de pijlsnelle aanvaller nog een rol van betekenis kunnen spelen tijdens de belangrijkste periode van het seizoen. Onyekuru zou zomaar het geheime wapen van paars-wit kunnen worden.

Poll: Hoop jij dat Onyekuru klaar is tegen de play-offs?

TAGS  I  Onyekuru  I   Anderlecht  I   Everton  I   Vanhaezebrouck

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024