Grote zorgen om Cristiano Ronaldo na deze beelden

Grote zorgen om Cristiano Ronaldo na deze beelden
Zondag 04 maart 2018 - 11:11   I  

Real Madrid won zaterdagavond zonder al te veel moeite met 3-1 van stadsgenoot Getafe. Cristiano Ronaldo zette zijn ploeg met het openingsdoelpunt op weg naar de drie punten, terwijl hij in de slotfase ook de definitieve eindstand op het scorebord zette. Toch maakt iedereen die Real een warm hart toedraagt zich grote zorgen om de Portugese superster...

Ronaldo werd na 79 minuten naar de kant gehaald door trainer Zinédine Zidane, en dat bleek niet zomaar. Eens de Portugees op de bank ging zitten bleek dat hij verzorging nodig had. Het medische team van Real Madrid ging zich van de toestand van de Portugees vergewissen.

Ronaldo rolde zijn rechterkous naar beneden en maakte duidelijk aan de dokters dat hij iets voelde in de kuit. CR7 kreeg verzorging en niet veel later zat er een ice pack rond de pijnlijke kuit.

Komt match tegen PSG in het gedrang?

Het spreekt voor zich dat iedereen bij Real Madrid, en Ronaldo niet in het minst, zich zorgen maakt over fysieke paraatheid van dé grote ster. Komende dinsdag staat in de 1/8ste finales van Champions League de terugwedstrijd tegen Paris Saint-Germain op het programma. En uiteraard rekent Zinédine Zidane op een sterke Ronaldo om het verschil te maken.

Stel je voor dat Real en PSG het tegen elkaar opnemen en niet alleen Neymar, maar ook Ronaldo het treffen aan zich voorbij moet laten gaan. Dat zou pas zonde zijn, zeg! De komende dagen zal de medische staf van Real er dan ook alles aan doen om de Portugees klaar te stomen voor de belangrijke match in de Champions League. Real verdedigt in Parijs een 3-1-zege uit de heenmatch op Santiago Bernabéu. 

Poll: Zal Real Madrid doorstoten tegen PSG?

TAGS  I  Ronaldo  I   Real Madrid  I   Getafe  I   PSG

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024