Stijn Vreven steelt show in Nederland op wel erg opvallende wijze (Video)

Stijn Vreven steelt show in Nederland op wel erg opvallende wijze (Video)
Zondag 04 maart 2018 - 15:04   I  

Stijn Vreven kennen we nog van in de Jupiler Pro League van onder andere zijn periode als trainer bij Waasland-Beveren. Nadien koos Vreven voor een avontuur in Nederland, waar hij met NAC Breda al enkele mooie resultaten kon neerzetten. Strijdend tegen de degradatie kon hij gisteren bijvoorbeeld drie gouden punten pakken tegen Feyenoord.

Al liep dat niet volgens het plan. Na tien minuten al vloog Stijn Vreven, voor de derde keer al dit seizoen, naar de tribune. De trainer zag een duidelijke strafschopfout van de Feyenoord-doelman, maar scheidsrechter Bas Nijhuis floot niet. Tot grote woede van Vreven, die voor zijn uitbarsting ook naar de tribune vloog.

Na de wedstrijd kreeg hij van een journalist van NOS uitgebreid vragen over die fase, maar echt dieper ingaan op die uitbarsting wou Vreven niet. Toen de journalist toch bleef aandringen besloot Vreven om het interview te stoppen.

Weg kritische vragen

Nadien keerde hij wel nog terug, maar de vragen waren wel een pak minder kritisch. Vreven kreeg zo toch zijn zin en de vragen gingen over de wedstrijd, die NAC uiteindelijk met 2-1 kon winnen. Drie gouden punten en een tevreden coach. Een coach met heel wat passie en beleving weliswaar.

Poll: Kan u de reactie van Vreven begrijpen?

TAGS  I  Vreven  I   NAC Breda  I   Feyenoord

woensdag 8 februari 2023

dinsdag 7 februari 2023

maandag 6 februari 2023