Arsenal-fans razend: "Als Wenger nu niet opstapt, dan..."

Arsenal-fans razend:
Zondag 04 maart 2018 - 16:15   I

Arsenal verloor vanmiddag met 2-1 op het veld van Brighton Hove and Albion. Vooral de manier waarop was pijnlijk, want Arsenal kon amper een kans bij elkaar voetballen. Voor een topploeg als Arsenal toch een erg kwalijke zaak.

In de eerste helft kwam Brighton op voorsprong dankzij twee doelpunten van Dunk en Murray. Net voor rust kon Aubameyang wel nog milderen tot 2-1. In de twee helft veel middenveldspel, maar weinig kansen. Arsenal bleek pijnlijk onmondig en dat zagen ook de fans van Arsenal.

Die lijken het nu dan ook helemaal gehad te hebben met Arsene Wenger. De Fransman heeft mooie dingen laten zien bij Arsenal, maar de chemie lijkt nu toch ook echt uitgewerkt. Het leek lange tijd onmogelijk, maar als het van de fans van the Gunners afhangt krijgt Wenger na de wedstrijd zijn ontslagbrief.