Kijkers zeggen tijdens Man City-Chelsea allemaal hetzelfde over Hazard

Kijkers zeggen tijdens Man City-Chelsea allemaal hetzelfde over Hazard
Zondag 04 maart 2018 - 18:31   I  

Manchester City-Chelsea werd aangekondigd als dé topper van de speeldag in de Premier League, maar Antonio Conte wilde geen opendeurdag houden tegen de huidige leider. De coach van Chelsea koos voor een behoudende opstelling, met Eden Hazard... in de spits.

Dat Hazard liever niet als nummer 9 wordt uitgespeeld, is een publiek geheim. Toch hield Conte zowel Alvaro Morata als Olivier Giroud op de bank en moest Hazard de functie van diepe spits vervullen. De Rode Duivel kwam weinig in het stuk voor. Niet abnormaal, want tussen de Manchester City-beren werd hij als het ware geïsoleerd.

Het leek wel alsof Conte slechts met een halve Hazard wilde spelen. Analist Marc Degryse begreep er niets van, en dat liet hij ook duidelijk blijken. "Weet je: we hebben het soms over antivoetbal, hé. Soms overdrijven we, maar de aanpak van Conte... Dit is zuiver antivoetbal", aldus de analist op Play Sports.

Ook de mensen die op TV naar Manchester City-Chelsea keken, snapten er geen snars van. "Hazard als diepe spits? Hij is precies een geest op het terrein", "Ik weet niet waarom Conte Hazard opstelt. Hij gebruikt hem op een positie waar hij compleet nutteloos is. Dan kan hij evengoed op de bank zitten" en "Het stoort me gewoon om Hazard als diepe spits te zien spelen", klonk het onder meer op de sociale media.

Real Madrid

Sommigen gingen zelfs nog een stap verder. "Eden, je verdient dit niet. Vertrek gewoon naar Real Madrid", schreef een kijker. Iemand anders deed dan weer een oproep aan Real. "Alsjeblieft Real Madrid, verlos Hazard uit zijn lijden."

Poll: Zou jij Hazard diep in de spits zetten?

TAGS  I  Hazard  I   Manchester City  I   Chelsea  I   Conte

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024