‘PSG neemt deze beslissing over transfer van Neymar’

‘PSG neemt deze beslissing over transfer van Neymar’
Maandag 05 maart 2018 - 08:00   I  

Zelfs nu Neymar in de lappenmand ligt, houden de geruchten omtrent een vertrek bij Paris Saint-Germain maar niet op. In Parijs begrijpen ze er niets meer van en zijn ze het continue gepraat over hun absolute vedette ook stilaan kotsbeu.

Antero Henrique, sportief directeur bij PSG, sprak zich dit weekend nog maar eens uit over de toekomst van Neymar. Voor de zoveelste keer al benadrukte de man dat de toekomst van de Braziliaan in Parijs ligt. Een transfer naar Real Madrid is dan ook niet aan de orde. Bij PSG hebben ze beslist: Neymar blijft gewoon in Parijs.

“Uiteraard zal Neymar ook volgend seizoen nog een speler van Paris Saint-Germain zijn”, aldus Henrique in een gesprek met de toonaangevende Franse sportkrant L’Équipe. “Neymars vader haalde enkele dagen geleden nog aan dat zijn zoon gelukkig is in Parijs. Neymar staat volledig achter het project van PSG en wil dan ook blijven. Hij wil het shirt van deze club aantrekken en goals maken.”

"Spanjaarden zijn tegen PSG"

De sportief directeur van PSG hekelt vooral de Spaanse pers, die Neymar maar naar Real Madrid blijft schrijven. “De Spanjaarden zijn niet zoals de Fransen. Zij zijn tegen PSG”, merkt Henrique op. “PSG is een grote rivaal geworden. De Spaanse journalisten in kwestie hebben zogezegd met mensen gesproken die zeggen dat Neymar niet gelukkig is in Frankrijk. Maar hebben ze al aan Cristiano Ronaldo gevraagd of hij gelukkig is in Madrid?”

Poll: Moet Neymar bij PSG blijven?

TAGS  I  PSG  I   Neymar  I   Real Madrid  I   Ronaldo

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024