Drama voor AA Gent: Belangrijke speler 6 maanden buiten strijd

Drama voor AA Gent: Belangrijke speler 6 maanden buiten strijd
Maandag 05 maart 2018 - 08:52   I  

KAA Gent verloor zaterdagavond met 2-3 van KV Oostende. Alsof dat nog niet erg genoeg was, kreeg de club uit de Arteveldestad vorig weekend nog meer slecht nieuws te horen. Zo moet Stefan Mitrovic onder het mes en is hij wellicht een half jaar buiten strijd.

De voorbije maanden bestond er al twijfel over fysieke paraatheid van Mitrovic – de voorbije seizoen een belangrijke speler bij AA Gent. Het was in januari, toen de verdediger medische testen aflegde bij het Franse Saint-Etienne, dat de problemen aan het licht kwamen.

Mitrovic sukkelde met de enkel en geraakte bijgevolg niet door de medische testen. Een transfer naar Saint-Etienne werd afgeblazen en de Serviër moest dan maar bij Gent blijven. Mitrovic kreeg rust en leek de voorbije weken goed op weg terug de oude te worden, maar niets is minder waar.

Geen play-offs en geen WK

De 27-jarige verdediger onderging vorige week maandag een kijkoperatie aan de enkel, maar over twee weken moet Mitrovic een nieuwe corrigerende operatie ondergaan. Dat weet Het Laatste Nieuws. Nadien wordt een herstel van 4 tot 6 maanden voorzien, wat ook meteen wil zeggen dat Mitrovic zich op volgend seizoen moet richten en de play-offs én het WK in Rusland aan zich voorbij ziet gaan.

Poll: Zal Mitrovic zijn oude niveau nog halen als hij terug fit is?

TAGS  I  Mitrovic  I   AA Gent  I   Saint-Etienne

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024