Mist Anderlecht nog eens twee sleutelspelers bij start van Play-Off I?

Mist Anderlecht nog eens twee sleutelspelers bij start van Play-Off I?
Maandag 05 maart 2018 - 11:52   I  

Het is voorlopig niet het seizoen van Anderlecht. Bijna alles wat fout kon lopen liep ook fout in het Astridpark dit seizoen. Spelers die vertrokken, spelers die niet kwamen, blessures, spelers uit vorm, strubbelingen in de bestuurskamer,... Er zijn seizoenen van Temptation Island met minder drama dan het seizoen dat Anderlecht meemaakt.

Voor de laatste wedstrijd van de reguliere competitie kan daar nog eens iets bij. Zo staan Teodorczyk, die plots opnieuw aan de lopende band scoort, en Leander Dendoncker, ondanks zijn mindere vorm toch onmisbaar voor Vanhaezebrouck, beiden met vier gele kaarten achter hun naam.

Als beide heren een gele kaart pakken tegen Antwerp missen ze de eerste wedstrijd in de Play-Offs. Het is nog maar de vraag of Vanhaezebrouck dat risico wil lopen en dus kan het zijn dat hij zijn spits en zijn verdediger niet zal brengen in de laatste wedstrijd van het seizoen.

Goed nieuws voor Antwerp

Dat zou dan weer goed nieuws betekenen voor Antwerp. zij dreigen Play-Off I te missen en moeten punten komen rapen op het veld van Anderlecht. Als ze geen rekening moeten houden met de doelpunten van Teodorczyk en zelf kunnen profiteren van het ontbreken van Dendoncker zou dat alvast een gigantische boost zijn.

Antwerp heeft aan een punt genoeg als Standard verliest en KV Kortrijk niet wint. Standard moet nog op bezoek in Oostende, waar de ex-ploeg van Coucke Anderlecht dus een groot cadeau kan doen. Een wedstrijd tegen Standard is namelijk altijd iets moeilijker voor Anderlecht dan voor andere clubs in België. Standard kan altijd iets meer tegen de grote rivaal uit Brussel, dus misschien zou puntengewin van Antwerp tegen Anderlecht net een goede zaak zijn voor de landskampioen.

Poll: Denkt u dat Vanhaezebrouck beide heren zal opstellen tegen Antwerp?

TAGS  I  Anderlecht  I   Standard  I   KV Kortrijk  I   Antwerp

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024