Na Coucke ontvangen Raes en Joos vanavond deze heren in Extra Time

Na Coucke ontvangen Raes en Joos vanavond deze heren in Extra Time
Maandag 05 maart 2018 - 12:37   I  

Maandag is steeds de dag waarop Frank Raes en Filip Joos nakaarten over de voorbije speeldag. En deze keer is er ook heel wat om over na te kaarten. Zo stond de voorlaatste speeldag van de reguliere competitie bol van de spanning. Wie haalt Play-Off I? Wie degradeert? En wat met de dubieuze beslissingen van de scheidsrechters?

Allemaal vragen die vanavond aan bod zullen komen. Vorige week konden Joos en Raes niemand minder dan Marc Coucke strikken. Die liet toen weten nadien iets minder in de pers te willen komen, wat ook gebeurde. Hem zien we dus al zeker niet vanavond.

Vlak voor het einde van de reguliere competitie is het altijd moeilijk om nog mensen van eersteklassers te vinden die tijd willen maken voor een optreden in Extra Time. Ook vanavond is dat het geval, waardoor Extra Time het zal moeten doen met enkele gevestigde waarden.

Geen Jan Mulder

Zo zullen Marc Degryse, Wesley Sonck en Franky Van der Elst hun voetjes onder de tafel mogen schuiven. Geen Jan Mulder dus, die deze keer eens niet voor de romantische of komische noot mag zorgen. 

Genoeg om over na te kaarten dus, niet alleen wat het Belgische voetbal betreft. Ook in Engeland stond de topper tussen Manchester City en Chelsea op het programma. Er is uiteraard ook het trieste overlijden van Davide Astori en de aankomende wedstrijden in de Champions League. We verwachten dan ook een bomvolle aflevering vanavond.

Poll: Gaat u kijken vanavond?

TAGS  I  Extra Time  I   Raes  I   Joos  I   Anderlecht  I   Club Brugge  I   Standard  I   KV Kortrijk  I   AA Gent  I   RC Genk  I   KV Mechelen  I   Antwerp  I   Eupen

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024