"Deze twee Rode Duivels zorgen binnenkort voor magie bij nationale ploeg"

Maandag 05 maart 2018 - 15:50   I  

De Rode Duivels trekken als underdog naar het WK, maar mits een goede vorm kunnen de Duivels misschien toch iets rapen. Veel zal dan ook afhangen van hoe fit Martinez zijn spelers in Rusland kan krijgen en in welke vorm. Momenteel gaat het alvast de goede richting uit.

De twee sterspelers van deze ploeg zijn ongetwijfeld Kevin De Bruyne en Eden Hazard. Het grootste probleem is dan weer dat beide spelers in het verleden nooit samen konden uitblinken bij de Rode Duivels. Als beide spelers op het WK het niveau halen dan ze in de Premier League halen, dan is geen enkel land veilig voor de Belgen.

"Hij is de beste"

Jan Mulder ziet het volgens Het Laatste Nieuws alvast goedkomen en dat komt door de woorden die Hazard dit weekend uitsprak voor Kevin De Bruyne. Hazard koos namelijk Kevin De Bruyne als zijn 'speler van het jaar'. Hij had dan ook niets dan lof voor de landgenoot.

Hazard onthulde op wie hij stemde in de verkiezing van Speler van het Jaar in de Premier League. “Ik stemde op Kevin De Bruyne. Hij is de beste speler in de competitie. Ik had ook voor Salah kunnen kiezen. Ik speelde met hem samen bij Chelsea en hij is een goede vriend, maar Salah is eerder een spits dan een speler. Terwijl Kevin álles heeft”, benadrukte Hazard. “Hij verdedigt, legt de ballen neer waar hij wil, deelt assists uit en maakt doelpunten in grote wedstrijden. Er bestaat dit seizoen geen twijfel over: hij is de allerbeste.”

Magie tussen beiden

Volgens Mulder is net dat veel belangrijker dan bijvoorbeeld een stage in Tubeke. Als die twee spelers elkaar vinden, en daar twijfelt Mulder niet aan, dan zal dat voor magie op het veld zorgen. Met hen twee zal de wereldtitel zelfs mogelijk zijn.

"Magie ontstaat soms ook dankzij de woorden. Die van Hazard hebben alles opgelost. De twijfel over de samenwerking tussen de twee Belgische wereldsterren is in één klap weg. Ik kan niet wachten op de eerstvolgende wedstrijd van de Rode Duivels. Dat wordt volgens ondergetekende, toppsycholoog, een festival van wervelende combinaties tussen onze twee vrienden Kevin De Bruyne en Eden Hazard", aldus Mulder in Het Laatste Nieuws.

Poll: Schitteren Hazard en De Bruyne ooit samen bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Rode Duivels  I   Hazard  I   De Bruyne  I   Mulder

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024