United en Lukaku bezorgen Benteke en Crystal Palace een gigantische kater

United en Lukaku bezorgen Benteke en Crystal Palace een gigantische kater
Maandag 05 maart 2018 - 22:51   I  

Vanavond werd er alweer gevoetbald in de Premier League. Er stond een interessant duel op het programma tussen twee spitsen van de Rode Duivels. Het United van Lukaku mocht op bezoek bij het Crystal Palace van Benteke, dat volop vecht tegen de degradatie.

Crystal Palace mist heel wat spelers, maar begon wel goed aan de wedstrijd. Townsend kon na een assist van Benteke de bal in doel krijgen. De bal week onderweg nog af, waardoor De Gea kansloos moest toekijken. De eerste helft bracht geen soelaas voor United, dat zeer zwak voor de dag kwam.

Na de rust kreeg Manchester een uppercut van jewelste. Een snelle vrije trap kwam bij van Aanholt terecht, die De Gea opnieuw kansloos liet. United in de penarie, Crystal Palace op weg naar een stunt. Drie gouden punten zouden het zijn.

De 2-0 was meteen het startschot voor United, want nadien begon de ploeg van Mourinho wel te voetballen. Daarvoor werden ze beloond, want Smalling kon de bal in doel werken en bracht terug spanning in de wedstrijd. Die spanning kwam helemaal terug toen Romelu Lukaku in de kluts de bal in doel kon schuiven.

In de slotfase was de kater voor Crystal Palace helemaal compleet. Nemanja Matic kon met een afstandsschot de zege toch nog binnenhalen en zo kostbare punten afsnoepen van Crystal Palace. De thuisploeg bleef zonder punten achter en blijft zo in de degradatiezone. United wipt over Liverpool naar de twee plek en mag het volgende keer in een rechtstreeks duel opnemen tegen Klopp en co.

Poll: Kan United ook Liverpool kloppen?

TAGS  I  Manchester United  I   Crystal Palace

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023

woensdag 25 januari 2023