En plots doet Lukaku dit tijdens match van Manchester United (Video)

En plots doet Lukaku dit tijdens match van Manchester United (Video)
Dinsdag 06 maart 2018 - 08:07   I  

Het kostte bloed, zweet en tranen, maar Manchester United pakte maandagavond in extremis toch drie punten op het veld van Crystal Palace. Romelu Lukaku pikte zijn doelpunt mee, maar het was Nemanja Matic die United naar de overwinning schoot.

Wel, het is niet het doelpunt van Matic, maar wel de viering van Lukaku die momenteel viraal gaat. De Rode Duivel kon zijn geluk niet op toen de 2-3 viel, en stak dat niet onder stoelen of banken. Toen Matic scoorde, volgde er een enorme explosie van vreugde bij Lukaku.

De spits van The Red Devils ging op zijn knieën zitten en klopte met beide handen op het gras - het zou ons niet verbazen als er vandaag enkele putten te zien zijn in de grasmat van Crystal Palace. Wát een ontlading en wát een passie, zeg! Het typeert Lukaku en zijn ongelofelijke winnaarsmentaliteit. José Mourinho zal het graag zien.

Veertiende competitiedoelpunt

Lukaku maakte maandagavond overigens zijn veertiende doelpunt in de Premier League dit seizoen. Daardoor is onze landgenoot goed voor één doelpunt om de twee wedstrijden. In het topschuttersklassement moet Lukaku enkel Harry Kane, Mohamed Salah (beiden 24 goals) en Sergio Agüero (21 goals) voor zich dulden.

Poll: Ben jij onder de indruk van Lukaku?

TAGS  I  Lukaku  I   Manchester United  I   Crystal Palace

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024