Vanderhaeghe speelde speciale hoofdrol in motivatietechniek Custovic

Vanderhaeghe speelde speciale hoofdrol in motivatietechniek Custovic
Dinsdag 06 maart 2018 - 08:48   I  

KV Oostende ging tijdens het voorbije weekend verrassend genoeg winnen op het veld van KAA Gent. Daar was, sinds Yves Vanderhaeghe coach is in de Ghelamco Arena, nog niemand in geslaagd. Adnan Custovic wilde evenwel koste wat het kost winnen van zijn voorganger bij KVO, en daar had hij zelfs een speciale tactiek voor.

Voor aanvang van de wedstrijd tussen Gent en Oostende probeerde Custovic zijn mannen extra scherp te krijgen. En Yves Vanderhaeghe speelde een belangrijke rol in de motivatietechniek van Custovic... "Om de Buffalo's te kloppen gebruikte coach Adnan Custovic een opvallende motivatietechniek. Tijdens de technische bespreking toonde hij zijn spelers een foto van Yves Vanderhaeghe. De boodschap: winnen tegen mijn voorganger, jullie ex-trainer en dan drie dagen verlof", schrijft Het Laatste Nieuws.

"Tegen Anderlecht was het nog een dubbele premie, tegen Gent werd vooral op het eergevoel gespeeld om de ploeg te prikkelen. Adnan Custovic hoopte dat veel KVO-spelers zich extra wilden tonen tegen hun ex-coach die werd ontslagen na 7 speeldagen en na 1 op 21, maar hijzelf wilde zich als coach uiteraard ook bewijzen tegen Yves Vanderhaeghe."

"Met de foto van Yves Vanderhaeghe wilde Custovic tonen hoe hongerig hij was om zijn voorganger te kloppen en hij rekende erop dat hij zo bij jongens als Lombaerts en Jali, die het moeilijk hadden onder de ex-trainer, dezelfde honger zou opwekken. Bij een zege kregen zijn spelers ook nog eens drie dagen verlof, tot woensdag. Het werkte, want Zivkovic scoorde in de slotseconde de 2-3."

Poll: Is dit een goede motivatietechniek van Custovic?

TAGS  I  Custovic  I   KV Oostende  I   Vanderhaeghe  I   AA Gent

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024