Zorgt Martinez voor deze 5 (enorme) verrassingen in WK-selectie?

Zorgt Martinez voor deze 5 (enorme) verrassingen in WK-selectie?
Dinsdag 06 maart 2018 - 09:19   I  

Zou Roberto Martinez nu al slapeloze nachten hebben in aanloop naar het WK? We mogen hopen van niet. Toch zal de bondscoach binnenkort enkele belangrijke knopen moeten doorhakken. Martinez mag 23 spelers meenemen naar het WK. Kiest hij voor gevestigde waarden of pakt hij toch uit met een verrassing?

Volgens de Franstalige krant La Capitale zijn 16 (!) spelers nu al zeker van hun plaats in de WK-selectie van Martinez Het gaat dan uiteraard over de topspelers die in topcompetities aan de slag zijn. Daarover kan je in dit artikel meer lezen.

5 verrassingen

En wat dan met de zeven vacante plaatsen in de WK-selectie? Kiest Martinez voor gevestigde waarden of verrast hij vriend en vijand met enkele niet zo voor de hand liggende namen? Dat is best mogelijk volgens La Capitale.

Zo meent de krant te weten dat er in totaal vijf spelers zijn die straks wel eens één van de surprises van de chef kunnen worden: Brandon Mechele, Hans Vanaken, Anthony Limbombe (allen Club Brugge), Timothy Castagne (Atalanta) en Dennis Praet (Sampdoria).

Kans voor Limbombe?

De jongste weken wordt vooral Limbombe steeds nadrukkelijker naar voor geschoven als potentiële Rode Duivel. De flankspeler is één van de belangrijkste schakels in de ploeg van Ivan Leko en is het bij Club Brugge gewoon om de hele flank af te dweilen in een soortgelijk systeem als bij de nationale ploeg.

Zeker nu Yannick Carrasco voor de Chinese miljoenen van Dalian Yifang koos, rijst bij heel wat mensen de gedachte dat Limbombe op zijn minst een kans verdient bij de Rode Duivels. Voor de overige vier ‘mogelijke verrassingen’ wordt het omwille van de hevige concurrentie sowieso erg moeilijk om een WK-selectie af te dwingen.

Poll: Welke van deze vijf spelers verdient volgens jou een kans bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Limbombe  I   Club Brugge  I   Rode Duivels  I   Vanaken  I   Mechele  I   Praet  I   Sampdoria  I   Castagne  I   Atalanta  I   Martinez

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024