Paniek op training Chelsea: Topspeler zijgt neer

Paniek op training Chelsea: Topspeler zijgt neer
Dinsdag 06 maart 2018 - 12:51   I   door Redactie

Chelsea ging zondag met 1-0 onderuit bij Manchester City. Het werd een dramatische wedstrijd voor de Blues, die enkel aan verdedigen dachten en dan uiteindelijk nog de boot zouden ingaan. Volgens de Engelse pers was het anti-voetbal, coach Antonio Conte maakte zich niet populair.

Paniek

N'Golo Kanté zat overigens niet in de wedstrijdselectie en daar waren nogal wat vragen over. Waarom was de sterke Fransman er niet bij in die erg belangrijke topwedstrijd? The Telegraph kent intussen het antwoord. Hij zou tijdens de vrijdagtraining plots flauw zijn gevallen.

Bij de Blues was er direct paniek. Er werd meteen ook gevreesd voor hartproblemen bij de topspeler. Verder onderzoek wees echter uit dat er niets aan de hand is. Kanté kreeg zelfs groen licht om te spelen van de medische staf van Chelsea. Zondag voelde Kanté zich echter plots ziek en besloot coach Antonio Conte om hem niet op te nemen in de selectie. De Italiaanse trainer wilde geen enkel risico nemen.

Speler van het Jaar

Kanté speelt sinds 2016 voor Chelsea. Voordien werd hij kampioen met Leicester City. Hij heeft bij Chelsea nog een contract tot 2021. Vorig seizoen werd hij gekozen tot beste voetballer in Engeland. Zo had Kanté een groot aandeel in de titel van de Londense club. Dit seizoen verloopt moeizamer voor Chelsea.

Poll: Stelt Chelsea jou teleur dit seizoen?

TAGS  I  Chelsea  I   Kanté  I   shw

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024