'Messi stuurt Vermaelen weg bij Barcelona'

'Messi stuurt Vermaelen weg bij Barcelona'
Dinsdag 06 maart 2018 - 14:31   I   door Redactie

Het ziet er blijkbaar niet zo goed uit voor Thomas Vermaelen bij Barcelona. Ondanks zijn recente sterke reeks ligt de verdediger niet in de bovenste schuif van zijn ploegmaats en de technische staf. Mogelijk moet de verdediger zelfs opkrassen. Vast staat dat Lionel Messi zich met de zaak bemoeit.

Geen vertrouwen

Messi luidt de alarmbel en vindt dat Barcelona nood heeft aan een nieuwe topverdediger. Na Gerard Piqué is er enkel nog Thomas Vermaelen om naast Samuel Umtiti in de defensie te staan. Yerri Mina lijkt nog niet klaar om dat gewicht al op zijn schouders te dragen. En dat is net het probleem: door de vele blessures die hij al heeft gehad, is het vertrouwen in Vermaelen niet groot. Ook niet bij Messi.

De Argentijnse sterspeler vindt dan ook dat Antoine Griezmann geen prioriteit heeft. Er moet eerst een nieuwe verdediger gevonden worden, stelt hij. Een verdediger waar Barcelona op aast zou David Alaba zijn. De Zwitser heeft nog een contract tot 2021 bij Bayern München. Hij zou echter van plan zijn om volgend seizoen te vertrekken bij de Duitse club.

Nieuwe club

Barcelona krijgt wel af te rekenen met de concurrentie van Real Madrid. Ook de Madrilenen zijn zeer geïnteresseerd in Alaba. Wat er ook van gezegd: het lijkt er sterk op dat de 33-jarige Vermaelen op zoek zal moeten naar een nieuwe club in de zomer.

Poll: Snap jij deze actie van Messi?

TAGS  I  Barcelona  I   Messi  I   shw

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024