Stopt hij? Thomas Buffel geeft het antwoord

Stopt hij? Thomas Buffel geeft het antwoord
Dinsdag 06 maart 2018 - 20:26   I   door Redactie

Maakt Thomas Buffel zich nog op voor een nieuw seizoen bij RC Genk of gaat hij elders aan de slag? Of stopt hij? De flankaanvaller is in ieder geval niet altijd meer verzekerd van een vaste basisplaats bij de Limburgers. Hij heeft de knoop echter nog niet doorgehakt, zo laat hij weten aan TVL Sportcafé.

Afwachten

"Op dit moment zijn we niet in gesprek", zegt Buffel over de contractbesprekingen. "Vorig jaar zei ik zeker nog één jaar te spelen, maar het gaat nog onverhoopt goed. We zullen de play-offs afwachten en dan zien of ik er nog een jaar bij doe of niet." Aan stoppen lijkt Buffel nog niet te denken. "Als het zoals nu blijft verlopen, dan wil ik er misschien nog een jaar bij doen. Misschien zou ik wat minder spelen, want op die leeftijd moet je het maand per maand, of week per week zien."

Overigens probeert Buffel al van andere dingen te proeven. Dingen die hij na zijn actieve carrière ook kan doen. Zo was hij al enkele keren analist. "Ik probeer inderdaad soms als analist eens te proeven. Ik weet niet of ik dat als hoofdjob zou willen doen, dat moet nog blijken", zegt hij.

Lang bij Genk

Buffel is intussen al een meubelstuk geworden bij Genk. Hij speelt er al sinds 2009. Mocht hij dus nog voor een jaar bijtekenen, zal Buffel 10 jaar voor de Limburgers spelen. Voordien was hij aan de slag bij Feyenoord, Excelsior, Glasgow Rangers en Cercle Brugge. Hij was ook 35 keer Rode Duivel sinds 2002. 

Poll: Hoop jij dat Buffel volgend seizoen nog bij Genk blijft?

TAGS  I  Buffel  I   RC Genk  I   shw

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024