'Marouane Fellaini verhuist naar Paris Saint-Germain'

'Marouane Fellaini verhuist naar Paris Saint-Germain'
Dinsdag 06 maart 2018 - 21:15   I   door Redactie

Uitgerekend tijdens de belangrijke Champions League-wedstrijd van Paris Saint-Germain tegen Real Madrid is uitgelekt dat Marouane Fellaini op weg is naar de Franse topclub. Fellaini wil zijn aflopende contract bij Manchester United niet meer verlengen en is dus transfervrij in de zomer.

Fellaini is nog steeds een belangrijke speler voor José Mourinho. De Portugese coach hoopt dan ook dat de 29-jarige Rode Duivel alsnog blijft. De kans is echter klein. Fellaini is bij de fans van Man U nooit echt geliefd geweest en hij lijkt vooral veel zin te hebben in een nieuw avontuur.

Fellaini werd al gelinkt aan een transfer naar Besiktas, maar nu duikt PSG op. Volgens Le 10 Sport biedt PSG een vierjarig contract aan. Hij kan er 6 miljoen euro per jaar verdienen. PSG zou al sinds januari aan het praten zijn met Fellaini. De middenvelder mag vrij praten met andere clubs, aangezien hij in de zomer einde contract is bij Man United.

Zware concurrentie

Het valt nog af te wachten of Fellaini - die bij Man U niet verzekerd is van een basisplaats - bij PSG meer uitzicht zal hebben op een vaste basisplaats. De concurrentie op het middenveld bij PSG is moordend, met onder meer Thiago Motta en Marco Verratti. Fellaini heeft tot dusver enkel ervaring in de Jupiler Pro League (bij Standard) en in de Premier League (bij Everton en Manchester United). Een transfer naar de Ligue 1 zou dus voor hem iets helemaal nieuws zijn.

Poll: Ben jij verrast door deze nakende transfer?

TAGS  I  PSG  I   Fellaini  I   Manchester United

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024