Heel slecht nieuws over Glen De Boeck bij Kortrijk

Heel slecht nieuws over Glen De Boeck bij Kortrijk
Dinsdag 06 maart 2018 - 23:00   I   door Redactie

Glen De Boeck heeft KV Kortrijk een tweede adem gegeven. Toen hij aankwam bij de Kortrijkzanen zat de club in degradatienood. De Boeck herstelde het vertrouwen en behaalde prima resultaten. KVK maakt op de laatste speeldag van de reguliere competitie zelfs nog kans op Play-off 1.

Toen De Boeck tekende bij Kortrijk was dat een contract tot het einde van het seizoen. Er was voor hem maar één uitdaging: het behoud verzekeren. Dat ging veel vlotter dan verwacht. Je zou dan denken dat KVK staat te springen om de succesvolle trainer een nieuw contract aan te bieden. Alleen verlopen die onderhandelingen veel moeizamer dan verwacht.

De financiële eisen van De Boeck liggen immers veel hoger dan in zijn huidige contract, zo weet Sport/Voetbalmagazine. Het zijn ook bedragen die Kortrijk eigenlijk niet betaalt voor hoofdtrainers. In de komende weken zal moeten blijken of een akkoord nog mogelijk is. Kortrijk verwacht van zijn coach dat hij meedenkt binnen de mogelijkheden van de club.

Als er geen akkoord mogelijk blijkt met De Boeck moet Kortrijk op zoek naar een nieuwe trainer. Dan komt Adnan Custovic in beeld. De Bosniër is niet zeker of hij volgend seizoen nog wel coach mag blijven van Oostende. De nieuwe technisch directeur, Hugo Broos, zal hem evalueren. Kortrijk polste Custovic vorig jaar al. Toen hij naar Oostende vertrok om er assistent-trainer te worden, was al de bedoeling dat hij ooit terug zou keren naar Kotrijk als hoofdcoach.

Poll: Vind jij dat Kortrijk een extra inspanning moet doen voor De Boeck?

TAGS  I  De Boeck  I   KV Kortrijk  I   Custovic  I   shw

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024