'Traditieclub twijfelt tussen Vertonghen en Club Brugge-speler'

'Traditieclub twijfelt tussen Vertonghen en Club Brugge-speler'
Dinsdag 06 maart 2018 - 23:41   I   door Redactie

Jan Vertonghen gaat mogelijk vertrekken bij Tottenham. Althans toch als we Corriere dello Sport mogen geloven. De verdediger staat op de verlanglijst van Lazio. De Italiaanse club moet het vertrek van de Nederlander Stefan De Vrij opvangen. Vertonghen is één van de mogelijke vervangers.

Makkelijk lijkt het toch niet te worden om Vertonghen aan te trekken. De Rode Duivel heeft bij Tottenham een serieuze status opgebouwd. De Spurs willen hem niet graag laten vertrekken. Daarom wedt Lazio niet op één paard. Vertonghen is één van de namen die op de verlanglijst staan.

Zo staat er ook een speler van Club Brugge op: Metaj Mitrovic. Blauw-zwart huurt de verdediger momenteel van Besiktas. Club heeft wel een aankoopoptie bedongen. Daarnaast staan ook Fabian Schär (Deportivo) en Ramiro Funes Mori (Everton) en Diego Godin (Atlético Madrid) op de verlanglijst. 

De Vrij is vrij

Lazio is al zeker dat De Vrij vertrekt. Beide partijen raakten het niet eens over een nieuw contract. Daardoor is de verdediger transfervrij en vertrekt hij dus gratis komende zomer. De Vrij zal zijn carrière wellicht vervolgen bij Inter. Al is daar nog geen bevestiging over.

Poll: Wie zou jij kiezen?

TAGS  I  Tottenham  I   Club Brugge  I   Vertonghen  I   Metaj Mitrovic  I   Lazio

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024