Courtois waarschuwt Chelsea: 'Dan vertrek ik onmiddellijk'

Courtois waarschuwt Chelsea: 'Dan vertrek ik onmiddellijk'
Woensdag 07 maart 2018 - 11:48   I  

Eden Hazard wil voorlopig niet met Chelsea onderhandelen over een nieuw contract. Dé vedette staat al een tijdje niet meer achter het voetbal van zijn huidige werkgever en lijkt steeds meer aan te sturen op een vertrek. Hazard is niet alleen, want ook Thibaut Courtois denkt aan een transfer.

Courtois en Chelsea onderhandelen al een hele poos over een nieuwe overeenkomst, maar tot nader order tekende de Belgische doelman nog steeds niet bij. Courtois leek aanvankelijk open te staan voor een nieuw – en vooral fel verbeterd – contract, maar de doelman twijfelt steeds meer aan het feit of hij wel bij The Blues wil blijven.

Volgens The Daily Mail heeft Courtois zijn lot nu aan dat van Eden Hazard verbonden. Als Hazard niet wil bijtekenen en in het tussenseizoen voor een nieuwe uitdaging bij een andere Europese grootmacht kiest, zal Courtois ook andere oorden opzoeken. In een ideaal scenario kiest Hazard voor Real Madrid en volgt Courtois zijn maatje naar de Spaanse hoofdstad.

Einde contract in 2019

Als Courtois niet wil bijtekenen, heeft Chelsea pas écht een probleem. Onze nationale nummer één ligt nog tot de zomer van 2019 onder contract. Als The Blues het contract van Courtois niet kunnen verlengen, moeten ze hem tijdens één van de volgende transferperiodes wel laten gaan. Anders dreigt Courtois in 2019 gratis te vertrekken.

Poll: Moet Courtois vertrekken bij Chelsea?

TAGS  I  Courtois  I   Chelsea  I   Real Madrid  I   Hazard

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024