‘PSG schrapt Wenger; deze 2 toptrainers in beeld om Emery te vervangen’

‘PSG schrapt Wenger; deze 2 toptrainers in beeld om Emery te vervangen’
Woensdag 07 maart 2018 - 13:47   I  

Paris Saint-Germain werd dinsdagavond zonder pardon uit de Champions League geknikkerd door Real Madrid. Nu de uitschakeling een feit is, lijkt ook een ontslag voor coach Unai Emery onafwendbaar. Bij PSG maken ze alvast werk van een nieuwe trainer.

Diverse Franse media zijn ervan overtuigd dat Emery binnenkort de bons zal krijgen. Het is nog niet duidelijk of de Spaanse oefenmeester meteen zal worden ontslagen, of hij het huidige seizoen nog mag uitdoen. Eén ding is zeker: lang zal Emery niet meer in het Parc des Princes werken.

Een tijdje geleden was Arsène Wenger nog in beeld als nieuwe trainer, maar die piste heeft PSG nu definitief verlaten. Wenger ligt zelf onder vuur bij Arsenal. Het feit dat de ervaren Fransman Arsenal niet meer aan de praat krijgt, zorgt voor te veel twijfels bij de bazen van PSG.

Voorzitter Nasser Al-Khelaifi speurt ondertussen verder naar een nieuwe trainer. Twee topcoaches zouden momenteel nadrukkelijk in beeld zijn: Mauricio Pochettino (Tottenham Hotspur) en Antonio Conte (Chelsea). Op dit moment lijkt Conte, die wellicht na afloop van dit seizoen wordt doorgestuurd bij Chelsea, de meest voor de hand liggende optie. Pochettino staat door zijn goede werk immers ook in de belangstelling van Real Madrid.

Poll: Voor wie moet PSG kiezen?

TAGS  I  Emery  I   PSG  I   Conte  I   Pochettino  I   Tottenham  I   Chelsea  I   Real Madrid

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024