'Man United betaalt afkoopsom van 60 miljoen, Barcelona machteloos'

'Man United betaalt afkoopsom van 60 miljoen, Barcelona machteloos'
Woensdag 07 maart 2018 - 14:30   I  

Manchester United wil stadsgenoot Manchester City vanaf volgend seizoen opnieuw het vuur aan de schenen leggen in de Premier League. José Mourinho wil met zijn ploeg de titel pakken, en is daarom op zoek naar enkele gerichte versterkingen.

Manchester United speurt momenteel de markt af naar defensieve versterking. Enkele dagen geleden was er nog sprake van Raphaël Varane. De verdediger zou erg hoog op het verlanglijstje van Mourinho staan en Manchester United zou 60 miljoen euro veil hebben voor de Fransman.

Toch is Varane lang niet de enige verdediger die op Old Trafford in beeld is. Volgens The Daily Record maakt Manchester United ook jacht op Samuel Umtiti, de centrale verdediger van FC Barcelona. De 24-jarige Fransman speelt vaak bij Barça, maar ligt desondanks niet in de bovenste schuif bij trainer Ernesto Valverde.

Afkoopsom van 60 miljoen

Bovendien speelt er nog meer. Barcelona beloofde Umtiti een nieuw contract, maar tot op heden wacht de verdediger nog steeds op een bijeenkomst om zijn krabbel onder een nieuwe en verbeterde overeenkomst te zetten.

Iets waar Manchester United in het tussenseizoen hoopt van te profiteren. De Engelsen zouden van plan zijn om opstapclausule van 60 miljoen euro in het contract van Umtiti te activeren. De ex-speler van Olympique Lyon werd alvast op de hoogte gebracht van de interesse en zou niet weigerachtig staan tegenover een overstap naar de Premier League. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Poll: Is Umtiti 60 miljoen euro waard?

TAGS  I  Umtiti  I   Barcelona  I   Manchester United

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024