Losada heeft prachtige boodschap: "Enkel mogelijk bij Beerschot Wilrijk"

Losada heeft prachtige boodschap:
Woensdag 07 maart 2018 - 17:52   I  

Mensen die denken dat clubliefde niet meer van deze tijd is, volgen best het reilen en zeilen van Hernan Losada eens. De ex-speler van Anderlecht ging van Anderlecht naar Beerschot om nadien via Lierse terug bij Beerschot Wilrijk te belanden in 2015. Daar speelt de Argentijn nog steeds, met volle overgave.

Losada is een geweldige voetballer, maar ook vooral het uithangbord van Beerschot Wilrijk. Momenteel volgt de 35-jarige speler trouwens ook een trainerscursus, dus we zullen nog wel even kunnen genieten van Losada in het voetbal.

Via Instagram deelde hij vandaag een prachtige foto met een al even mooie boodschap. "Dat gevoel dat enkel voetbal (en Beerschot) je kan geven." Losada is er duidelijk op gebrand om Beerschot Wilrijk terug naar eerste te loodsen. Dat zou het verhaal van de Argentijn alleen maar mooier maken.

Indrukwekkend

Over de fans zei hij trouwens het volgende na de eerste wedstrijd tegen Cercle Brugge. “De supporters waren ongelooflijk belangrijk", zei Losada in Gazet van Antwerpen. "Wat zij hebben laten zien, was fantastisch. Het begon al met die erehaag bij onze aankomst aan het stadion. Daar krijg je kippenvel van. Het geeft je nog meer wil en drang om te winnen. In mijn zeven seizoenen op het Kiel heb ik nog nooit zo'n ambiance meegemaakt.”

"Het applaus bij mijn vervanging was ook indrukwekkend, ik werd er zelfs emotioneel van. Net zoals van de aanwezigheid van mijn vader en mijn broer. Mijn papa stond aan de trappen boven de spelerstunnel. Elk moment van de wedstrijd kon ik zijn gezicht zien. Dat ik voor hem zo'n wedstrijd kan spelen, bezorgt me een gevoel van trots.” 

Clubliefde

Dat Losada ondertussen een echt icoon is van Beerschot en Beerschot Wilrijk mag duidelijk zijn. Voor Beerschot speelde hij in totaal 121 wedstrijd. In het truitje van Beerschot Wilrijk deed hij daar nog eens 63 wedstrijden bij. In totaal scoorde hij 60 keer en gaf hij 29 assists. Statistieken om trots op te zijn dus.

Poll: Zien we Losada volgend seizoen terug in 1A?

TAGS  I  Losada  I   Beerschot Wilrijk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024