Deze foto van tijdens PSG-Real Madrid zorgt plots voor heel wat ophef

Deze foto van tijdens PSG-Real Madrid zorgt plots voor heel wat ophef
Woensdag 07 maart 2018 - 18:51   I  

PSG kon gisteren niet doen wat de iedereen in PSG had verwacht, Real Madrid uitschakelen in de Champions League. De mannen van Unai Emery grijpen zo naast het hoofddoel dit seizoen en dat was de beker met de grote oren. Ze zullen tevreden moeten zijn met de Franse competitie, al is dat niet genoeg voor de ambitieuze club uit Parijs.

Dat de Franse fans niet tevreden waren met de uitschakeling mag wel duidelijk zijn. Er circuleert nu een foto van de viering van Cristiano Ronaldo en Carvajal, waarop te zien is dat beide heren bijna een flesje op hun hoofd hadden gekregen.

Fans gingen boekje te buiten

Voor de wedstrijd gingen de fans van PSG hun boekje al te buiten. Enkele 'fans' van PSG hadden er niet beter op gevonden om de nacht voordien de spelers van Real wakker te maken om 1u30 's nachts door heel wat kabaal te maken voor het hotel van de Madrilenen.

Respectloos

Er kwam ook veel kritiek op de fans van Paris Saint-Germain, want die hadden zich lang niet allemaal goed gedragen bij de minuut stilte die werd gehouden voor aanvang van de Champions League-wedstrijd tegen Real Madrid. De minuut stilte kwam er ter nagedachtenis van de overleden Italiaanse voetballer Davide Astori. De aanvoerder van Fiorentina overleed in de nacht van zaterdag op zondag aan een hartstilstand.

Poll: Moeten de PSG-fans gestraft worden voor deze daden?

TAGS  I  Real Madrid  I   PSG  I   Ronaldo

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024