'Breuk tussen De Boeck en Kortrijk dreigt, deze T1 staat al klaar'

'Breuk tussen De Boeck en Kortrijk dreigt, deze T1 staat al klaar'
Donderdag 08 maart 2018 - 06:40   I  

Komt er na minder dan één seizoen al een einde aan het nochtans succesvolle huwelijk tussen KV Kortrijk en Glen De Boeck? Het valt niet uit sluiten. Beide partijen zaten de voorbije weken meermaals rond de tafel om over een nieuwe overeenkomst te praten, maar voorlopig raken De Boeck en KVK het niet eens.

De Boeck staat sinds november aan het roer in het Guldensporenstadion. Onder zijn leiding transformeerde Kortrijk van een degradatiekandidaat in een ploeg die op speeldag 30 van de reguliere competitie nog steeds meestrijdt voor een plaats in play-off 1. En toch verlopen de gesprekken over een nieuw contract ontzettend moeilijk.

Het Nieuwsblad weet dat het niet alleen de hogere salariseisen van De Boeck zijn die de onderhandelingen moeilijk laten verlopen. De succestrainer van De Kerels wil ook garanties over de spelerskern en een beter oefenveld. Voorlopig is het water tussen beide partijen dan ook nog diep.

Custovic?

Een breuk tussen beide partijen valt evenwel niet uit te sluiten, dat is ondertussen wel duidelijk. De Boeck blijft de eerste keuze van het bestuur, maar ondertussen werd ook oude bekende Adnan Custovic al gepolst als potentiële opvolger. De Bosniër weet voorlopig nog niet of hij ook volgend seizoen T1 van KV Oostende zal zijn.

Custovic stond in het verleden al twee keer op het verlanglijste van zijn ex-club, maar wil vooralsnog niet te diep ingaan op een eventuele overstap. “Kortrijk heeft altijd van mijn werk gehouden, maar ik heb na dit seizoen nog één jaar contract bij KV Oostende", zegt de huidige coach van KVO in de krant.

Poll: Moet De Boeck trainer blijven bij Kortrijk?

TAGS  I  De Boeck  I   KV Kortrijk  I   Custovic  I   KV Oostende

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024