Concurrent weet het zeker: "Club Brugge zal niet veel punten halen in PO1"

Concurrent weet het zeker:
Donderdag 08 maart 2018 - 07:03   I  

Zondagnamiddag staat de allerlaatste speeldag in de reguliere competitie op het programma. Rond 16u30 weten we met zekerheid welke ploegen dit jaar aan play-off 1 zullen deelnemen. Bij RSC Anderlecht kijken ze de play-offs alvast met vertrouwen tegemoet.

Zo heeft Kenny Saief er best wel zin in. De Israëlische linkspoot van paars-wit denkt dat Club Brugge niet onoverwinnelijk is, al zeker niet in de play-offs. "Als ik zie dat alle grote ploegen in play-off 1 gaan zitten, dan denk ik niet dat Club veel punten zal halen", voorspelt Saief in een gesprek met Het Laatste Nieuws.

"Het moet náár Standard, náár Genk, náár Anderlecht...", gaat Saief verder. Dat de Brusselaars zélf verloren van Standard, probeert de linksmidden niet te veel bij stil te staan. "Dat zal niet meer gebeuren. Kijk, als we kampioen willen worden, moeten we die punten pakken. Deze groep heeft in elk geval het potentieel om de titel te winnen. Ik geloof erin", besluit Saief.

Terugkeer naar Gent?

Anderlecht huurt Saief tot het einde van het seizoen van concurrent AA Gent. In het huurcontract werd ook een verplichte optie tot aankoop opgenomen. Er bestaat ergens een kans dat de Israëli terugkeert naar de Ghelamco Arena, maar zelf acht hij die kans erg klein. 

"Die zaken zijn voor mijn manager", steekt Saief van wal in Het Laatste Nieuws. "Ik hou me daar niet mee bezig", lacht de flankspeler. Toch acht hij een terugkeer naar de Arteveldestad weinig waarschijnlijk. "Als je me vraagt of ik me volgend seizoen weer in het shirt van AA Gent zie spelen, dan zeg ik 'neen'."

Poll: Wordt Club Brugge kampioen?

TAGS  I  Saief  I   Anderlecht  I   Club Brugge  I   AA Gent  I   RC Genk  I   Charleroi  I   Standard  I   Antwerp  I   KV Kortrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024