Buffon en Chiellini zorgden voor hét moment van de avond (Video)

Buffon en Chiellini zorgden voor hét moment van de avond (Video)
Donderdag 08 maart 2018 - 07:30   I  

Juventus plaatste zich woensdagavond ten koste van Tottenham Hotspur voor de kwartfinales van de Champions League. Het zag er even heel benard uit voor 'De Oude Dame', maar rond het uur zorgden enkele minuten van verslapping bij Tottenham ervoor dat Dybala en Higuain genadeloos konden toeslaan en het 1-2 werd.

In de slotfase ontwikkelden The Spurs met Harry Kane en Fernandon Llorente nog wat powerplay. Het piepte en kraakte achterin bij Juventus af en toe, maar het is op zulke momoenten dat je dé sterkte van de Italiaanse topclub ziet. Met ervaren krijgers als Gianluigi Buffon (40), Andrea Barzagli (36), Giorgio Chiellini (33) en Stephan Lichtsteiner (34) bleef Juve uiteindelijk overeind.

De achterhoede van De Oude Dame bewees nog maar eens zijn klasse. Zij die dachten dat er sleet zit op de verdedigers van Juventus, kwamen bedrogen uit. De passie druipte er bij momenten zelfs van af... Toen Chiellini een gevaarlijke center voor de neus van de aanstormende Kane in corner gleed, noteerden we misschien wel het mooiste moment van de avond.

Een gedreven Buffon pakte een al even gedreven Chiellini vast en schudde hem even goed door elkaar om zijn inzet te prijzen. Het leverde fantastische beelden op, en we waren lang niet de enigen die de actie opmerkten:

Poll: Moet Buffon nog een seizoen doorgaan?

TAGS  I  Chiellini  I   Buffon  I   Juventus  I   Tottenham

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024