Zorgen voor Anderlecht: 4 (!) sterkhouders vallen plots uit

Zorgen voor Anderlecht: 4 (!) sterkhouders vallen plots uit
Donderdag 08 maart 2018 - 08:07   I  

RSC Anderlecht herpakte zich sinds de komst van Marc Coucke met twee opeenvolgende overwinning. Het veranderde de 'mood' in het Constant Vanden Stockstadion, maar nu zit trainer Hein Vanhaezebrouck mogelijk wel opnieuw met de handen in het haar.

Het Nieuwsblad weet dat Lukasz Teodorczyk, Adrien Trebel, Uros Spajic én Ivan Obradovic momenteel niet voluit trainen bij Anderlecht. Het viertal is bijgevolg onzeker voor de laatste wedstrijd in de reguliere competitie van komende zondag, thuis tegen Royal Antwerp FC.

De vier spelers sukkelen met uiteenlopende blessures en er staat dan ook een vraagteken achter hun naam. Vanhaezebrouck moet alvast rekening houden met het feit dat de spelers niet tijdig wedstrijdfit geraken voor de confrontatie met Antwerp. En zo moet de trainer van paars-wit mogelijk, voor de zoveelste keer dit seizoen, puzzelen.

Anderlecht is momenteel tweede in het klassement. Het telt 52 punten, dat zijn er nog steeds twaalf minder dan leider Club Brugge. Blauw-zwart begint dus sowieso met een ruime voorsprong aan play-off 1.

 

Poll: Hoop jij dat deze spelers fit geraken?

TAGS  I  Anderlecht  I   Teodorczyk  I   Trebel  I   Spajic  I   Obradovic

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024