‘Ook deze topclub meldt zich voor ongelukkige Mignolet’

‘Ook deze topclub meldt zich voor ongelukkige Mignolet’
Donderdag 08 maart 2018 - 08:47   I  

Het heeft er alle schijn van dat Simon Mignolet na afloop van dit seizoen andere oorden opzoekt. De Rode Duivel verloor bij Liverpool zijn plaats tussen de palen aan concurrent Loris Karius, en daar is hij allesbehalve over te spreken. Toch hoeft Mignolet niet te wanhopen, want enkele grote clubs staan al in de rij om hem over te nemen.

Eerder deze week lekte al uit dat Mignolet op het verlanglijstje van de Italiaanse grootmacht Napoli staat. De club waar onze landgenoot Dries Mertens aan de slag is houdt rekening met een vertrek van Pepe Reina, en speurt daarom al naar een vervanger. De 30-jarige Mignolet zou alvast in beeld zijn om i Partenopei te versterken.

Borussia Dortmund

Al is Napoli lang niet de enige club die de Limburgse doelman in het vizier heeft. La Dernière Heure meldt dat ook Borussia Dortmund de situatie van Mignolet nauwlettend in de gaten houdt. De Duitse topclub is niet helemaal tevreden over zijn huidige eerste doelman, Roman Bürki. De Zwitser kostte zijn ploeg al meermaals punten en daarom is het bestuur van Dortmund op zoek naar een nieuwe doelman.

Mignolet zou alleszins een serieuze optie zijn voor de Duitsers, die wel nog even de kat uit de boom zullen kijken. Dortmund wil niet overhaast te werk gaan, en zal ongetwijfeld ook andere doelmannen bekijken alvorens over te gaan tot aankoop.

Poll: Moet Mignolet vertrekken bij Liverpool?

TAGS  I  Mignolet  I   Liverpool  I   Napoli  I   Borussia Dortmund

woensdag 17 augustus 2022

dinsdag 16 augustus 2022

maandag 15 augustus 2022

zondag 14 augustus 2022