'Absolute traditieclub meldt zich voor basisspeler van Anderlecht'

'Absolute traditieclub meldt zich voor basisspeler van Anderlecht'
Donderdag 08 maart 2018 - 17:34   I  

De kans is groot dat RSC Anderlecht volgende zomer één van zijn huidige sterkhouders kwijtspeelt. Zo is er niet alleen interesse voor Leander Dendoncker en Kara Mbodji, maar is ook middenvelder Adrien Trebel een gewilde speler. Olympique Marseille wil de Fransman maar wat graag terughalen naar de Ligue 1.

Volgens diverse Franse media is Marseille van plan om in het tussenseizoen een poging te wagen om Trebel in huis te halen. De Franse topclub volgt de middenvelder van paars-wit al een tijdje en zou van plan zijn om binnenkort een bod neer te leggen bij de clubleiding van Anderlecht. Trebel zelf is een transfer genegen. Hij acht zichzelf klaar om een stap hogerop te zetten en droomt van een avontuur in de Bundesliga of Ligue 1.

'Neen' gezegd in januari

In januari informeerde Olympique Marseille al een eerste keer bij Trebel en zijn entourage. "Dat was concreet, ja", gaf de speler onlangs toe in een gesprek met Het Laatste Nieuws.

Toch keerde hij Anderlecht toen de rug niet toe. "Herman Van Holsbeeck en Roger Vanden Stock vroegen mij om het seizoen uit te doen. Ik heb niet moeilijk willen doen. Van dag één hebben die mensen mij het gevoel gegeven dat ik belangrijk was. En het zijn gentlemen - alles wat zij beloven, komen ze na", aldus Trebel nog.

Poll: Moet Anderlecht Trebel laten gaan?

TAGS  I  Trebel  I   Anderlecht  I   Olympique Marseille

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024