‘Real Madrid richt zijn pijlen verrassend op deze vrije speler’

‘Real Madrid richt zijn pijlen verrassend op deze vrije speler’
Donderdag 08 maart 2018 - 18:08   I  

Real Madrid beleeft in de Primera Division niet meteen een geweldig seizoen, maar gelukkig kan de Spaanse topclub zich nog optrekken aan de perfecte resultaten in de Champions League. Toch is voorzitter Florentino Perez van plan om de huidige kern gericht te versterken.

De voorbije weken en maanden werd Real Madrid al met tal van grote namen in verband gebracht. Eden Hazard, Thibaut Courtois, Neymar, Mohamed Salah, Harry Kane en noem maar op… Al die spelers hebben zo hun prijs, en alle gevallen is die prijs niet meteen aan de lage kant. Florentino Perez is niet bang om fors te investeren, maar speurt ondertussen ook de markt af op zoek naar goedkopere alternatieven.

Het is op die manier dat de voorzitter van De Koninklijke bij Emre Can is uitgekomen. De Duitse middenvelder staat momenteel nog onder contract bij Liverpool, maar zal zijn aflopende overeenkomst bij The Reds niet verlengen. En dat maakt de 24-jarige Can uiteraard een interessant target.

Bayern München, Juventus & Manchester City

Het jeugdproduct van Bayern München werd eerder al in verband gebracht met een terugkeer naar de Allianz Arena, terwijl ook Juventus en Manchester City wel gecharmeerd zijn door Can. En nu mengt dus ook Real Madrid zich in de debatten voor de man die straks een vrije speler is.

Zelf weet Can naar eigen zeggen nog niet waar zijn toekomst ligt. Hij hult zich momenteel in stilzwijgen en focust zich op zijn laatste maanden bij Liverpool. De middenvelder houdt alle opties open, maar één ding is zeker: hij wil een stap vooruitzetten.

Poll: Kan Emre Can mee bij Real Madrid?

TAGS  I  Emre Can  I   Liverpool  I   Real Madrid  I   Bayern München  I   Manchester City  I   Juventus

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024