FIFA-gamers gaan uit hun dak na deze beslissing van EA Sports

FIFA-gamers gaan uit hun dak na deze beslissing van EA Sports
Donderdag 08 maart 2018 - 18:29   I  

Door FIFA 18 zitten heel wat fervente gamers ondertussen alweer een half jaar aan hun televisiescherm gekluisterd. Sommigen spelen carrière, anderen kiezen voor seizoenen en nog anderen kiezen voor Ultimate Team.

De voorbije jaren groeide Ultimate Team, kortweg FUT, uit tot het populairste speltype dat FIFA rijk is. Dit jaar introduceerde EA Sports bovendien nog eens de Icon-spelers op de Playstation 4, een beslissing die heel wat gamers alleen maar konden toejuichen.

Sinds de release van FIFA 18 bracht EA Sports de verschillende Icons langzaam aan op de markt. Aan het begin van deze maand werden gamers nogmaals op hun wenken bediend. EA Sports maakte bekend dat de Prime versions van Diego Maradona en Michael Owen sinds kort in packs zitten.

Het is ontzettend moeilijk om zo'n topspeler tegen te komen in een pack, maar voor sommigen is het het proberen waard. Zeker als je weet dat Maradona een ongelofelijke rating van 97 kreeg. Owen moet het stellen met een rating van 91, maar dat is uiteraard ook lang niet mis. Enkele gelukkigen konden Maradona alvast te pakken krijgen. Zij zijn dan ook in hun nopjes.

Poll: Wie zou jij liefst packen?

TAGS  I  Maradona  I   Owen  I   FIFA 18  I   Ultimate Team

vrijdag 7 oktober 2022

donderdag 6 oktober 2022

woensdag 5 oktober 2022

dinsdag 4 oktober 2022