Rode Duivel twijfelt niet: "Over 5 jaar sta ik aan de top"

Rode Duivel twijfelt niet:
Donderdag 08 maart 2018 - 22:21   I  

De Rode Duivels kunnen zich stilaan beginnen voorbereiden op het WK in Rusland. Al zijn de meeste Rode Duivels momenteel vooral bezig met hun prestaties bij hun club. Sommigen zullen de titel binnenhalen, anderen zullen moeten wachten tot in Rusland om een prijs te kunnen pakken dit seizoen.

Voor Divock Origi wordt het waarschijnlijk nog bibberen om bij de selectie te horen. De concurrentie voorin is erg zwaar. Lukaku gaat uiteraard mee en ook Batshuayi en Benteke zullen er dicht bij zijn. Als je Dries Mertens dan ook nog eens meetelt als aanvaller dan gaat ook hij ongewtwijfeld mee.

Voor Origi blijft er dan ook niet al te vele plaats meer over. Of hij er zelf zal schitteren wordt dus afwachten, maar de kansen van de Rode Duivels schat hij wel hoog in. “We hebben een grote kans op het WK, maar in het voetbal moet je het tonen op het veld. We hebben enorm veel talent in elke linie, met spelers zoals Hazard, Courtois en De Bruyne kunnen we ver geraken", aldus Origi in een gesprek met Kick-Off.

Binnen 5 jaar aan de top

Zelf speelt Origi momenteel bij Wolfsburg. Daar scoorde hij dit seizoen drie keer, maar dat getal wil hij graag opkrikken. Origi is dan ook erg ambitieus en zou zo hoog mogelijk willen spelen. Waar dat is, dat kan hij nu nog niet zeggen.

“Ik droom van het allerhoogste, waar dat is, maakt niet uit. Maar over vijf jaar sta ik aan de top”, aldus Origi. De Rode Duivel wordt momenteel verhuurd door Liverpool, dus ook een terugkeer naar Engeland zou mogelijk zijn. Al lijkt hij daar met de huidige aanvallers niet snel aan spelen toe te komen.

Niet de enige Rode Duivel met zelfvertrouwen

Origi heeft dus zelfvertrouwen genoeg, maar hij is niet de enige bij de nationale ploeg. Zo liet Lukaku zich eerder deze week nog ontvallen dat hij van zichzelf vindt dat hij de absolute nummer één is voorin bij de Rode Duivels. Ondanks de goede prestaties van bijvoorbeeld Batshuayi.

“Hoe meer concurrentie, hoe beter je presteert. Maar ik heb vertrouwen in mijn kwaliteiten. Zo zit ik in elkaar. Maar in mijn hoofd zie ik niemand als concurrent. Ik denk gewoon: ik ben de beste en ik ga spelen", aldus Lukaku in een interview met Stadion.

 

Poll: Zien we Origi ooit aan het werk bij een absolute topclub?

TAGS  I  Origi  I   Wolfsburg  I   Liverpool

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024