Lukaku heeft nog veel werk, Marseille doet goede zaak

Donderdag 08 maart 2018 - 22:53   I

Alweer een drukke avond in de Europa League. Eerder speelden onder andere Arsenal, AC Milan en Dortmund al. Later op de avond volgden ook nog Marseille, Lazio en andere Europese toppers. Voetbal 24 goot voor u alles in een handig overzicht.

<h2>Lazio - Dynamo Kiev 2-2h2> <p>Lazio had een taaie klant aan de Oekra&iuml;ners. De bezoekers kwamen na rust ook op voorsprong, maar Immobile en Anderson zetten de scheve situatie al snel recht. Voor het einde kwam Kiev dankzij invaller Junior Moraes toch nog op gelijke hoogte. Jordan Lukaku speelde een hele wedstrijd.p> <p>Marseille - Athletic Bilbao 3-1p><div id="ad-mobile-outstream">div> <p>Een erg aantrekkelijke wedstrijd en al even aantrekkelijk om te volgen. Na een kwartier stond de thuisploeg al 2-0 voor na doelpunten van Ocampos en een parel van Payet. Net voor rust kwam Bilbao aansluiten na een dubieuze penaltyfase. In de tweede helft was het weer Ocampos die toch voor een goede uitgangspositie kon zorgen.p> <p>RB Leipzig - Zenit Sint-Petersburg 2-1p> <p>Leipzig bewees in de vorige ronde nog dat ze een sterke ploeg hadden. Het schakelde het Napoli van Dries Mertens uit en kreeg met Zenit een stugge maar haalbare tegenstander tegenover zich. Leipzig leek lang op weg om een erg goede uitgangspositie te veroveren, maar in het slot kon Criscito het erg belangrijke uitdoelpunt maken.p> <p>Sporting-Viktoria Pilzen 2-0p> <p>Sporting had aan een doelpunt net voor en eentje net na rust genoeg om afstand te nemen. Twee keer werd het fredy Montero.p> <p>AC Milan - Arsenal 0-2p> <p>De topper van de avond was AC Milan-Arsenal. Twee absolute topclubs die de laatste seizoenen een pak minder top zijn. Toch blijft een affiche als deze mooi, erg mooi zelfs. De eerste helft was dat ook, met veel kansen en zelfs twee doelpunten.p> <p>Jammer genoeg voor de Milanezen was het wel twee keer Arsenal dat scoorde. Eerst scoorde Mkhitaryan en net voor rust bleef Ramsey ijzig kalm voor Donarumma na een heerlijke pass van &Ouml;zil, die met twee assist opnieuw belangrijk was voor Arsenal.p> <p>De tweede helft werd een pak minder mooi. Arsenal moest niet meer en AC Milan kon gewoon niet beter. Een opsteker voor Arsenal dus, dat het niet goed doet in eigen competitie. AC Milan moet in Engeland vol aan de bak.p> <h2>Atl&eacute;tico Madrid - Lokomotiv Moskou 3-0h2> <p>Atl&eacute;tico Madrid had niet veel problemen met de bezoekers uit Rusland. Saul Niguez kon met een heerlijke knal de thuisploeg op voorsprong brengen. Kort na de rust deed Diego Costa er nog eentje bij. Vlak voor het einde kon Koke de terugwedstrijd eigenlijk al overbodig maken met de 3-0.p> <h2>Dortmund - Salzburg 1-2h2> <p>Batshuayi mocht nog eens proberen om te scoren. Hij stond al vier wedstrijden en mocht het dan nog eens in de Europa League proberen. Vorige keer werd hij de held in het eigen stadion. Deze avond werd het niet de avond voor de Rode Duivel.p> <p>De bezoekers kwamen zelfs op een dubbele voorsprong na twee doelpunten van Valon Berisha. Sch&uuml;rrle maakte met de aansluitingstreffer de terugwedstrijd nog spannend, al zal het wel zeer moeilijk worden voor Batshuayi en co.p> <h2>CSKA Moskou - Lyon 0-1h2> <p>Lyon mocht naar het koude Moskou en veel doelpunten om zich aan op te warmen kreeg het niet. Eentje volstond om te winnen. Op&nbsp;aangeven van Memphis Depay kon Marcelo de goede uitgangspositie in de wacht slepen.p>

Poll: Vindt u de Europa League leuk om volgen?