Meeuws over trainer uit JPL: "Als je dat kan... Grote klasse"

Meeuws over trainer uit JPL:
Vrijdag 09 maart 2018 - 06:44   I  

De reguliere competitie loopt op zijn laatste benen, zondag staat speeldag 30 alweer op het programma. Gewezen trainer Walter Meeuws maakt de balans op en is er hem iets opgevallen... Zo is Meeuws danig onder de indruk van Glen De Boeck.

"Chapeau voor wat De Boeck doet", zegt Meeuws in Het Laatste Nieuws. "KV Kortrijk was een zootje ongeregeld, maar Glen heeft ervoor gezorgd dat al die 'ikjes' een 'wij' geworden zijn. Het is al knap als je daarin slaagt als je een ploeg van in het begin van het seizoen kan opbouwen. Maar als je dat doet midden in het seizoen, als het mes op de keel staat? Grote klasse!"

Meeuws ziet dat De Boeck zijn aanpak loont. "Hij heeft het aangepakt zoals een echte crisismanager de zaak zou moeten aanpakken. En ik meen het: de bekroning (een deelname aan play-off 1, nvdr.) kan nog altijd komen zondag."

Als Kortrijk play-off 1 wil halen, moet alles wel wat meezitten. KVK moet allereerst winnen van Sporting Charleroi, terwijl Standard punten moet laten liggen in Oostende en Antwerp niet mag winnen in Anderlecht.

Poll: Verdient De Boeck een kans bij een topclub?

TAGS  I  De Boeck  I   Meeuws  I   KV Kortrijk  I   AA Gent  I   RC Genk  I   Club Brugge  I   Anderlecht

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024