Blijven bij Kortrijk of niet? De Boeck is duidelijk over zijn toekomst

Blijven bij Kortrijk of niet? De Boeck is duidelijk over zijn toekomst
Vrijdag 09 maart 2018 - 07:24   I  

Het was de voorbije dagen allesbehalve duidelijk of Glen De Boeck ook volgend seizoen nog trainer van KV Kortrijk zou zijn. De succestrainer die 'De Kerels' nog steeds naar play-off 1 kan leiden, tekende vooralsnog geen nieuw contract in het Guldensporenstadion. Iets waar héél binnenkort verandering in zou moeten komen.

Het Nieuwsblad weet dat De Boeck nu plots toch zal bijtekenen bij Kortrijk. Volgens de krant hebben de aanslepende onderhandelingen tussen beide partijen minder te maken met de eisen van De Boeck rond de uitbouw van de club, infrastructuur en spelersgroep, maar wel met de 'optimalisering' van het budget voor de trainer zelf.

Al wil De Boeck zelf graag één en ander verduidelijken. “Het wil niet zeggen dat ik te veel vraag. Daar zijn we intussen uit”, benadrukt De Boeck in Het Nieuwsblad. “Het is voor manager Leterme en mijn raadsman gewoon zoeken naar een constructie die voor beide partijen financieel en fiscaal het meest interessant is. En daar zijn we heel positief en constructief mee bezig. Ik ga ervan uit dat het rond komt."

De Boeck staat sinds november aan het roer in het Guldensporenstadion. Onder zijn leiding transformeerde Kortrijk van een degradatiekandidaat in een ploeg die op speeldag 30 van de reguliere competitie nog steeds meestrijdt voor een plaats in play-off 1. En dat terwijl zijn voorganger Yannis Anastasiou de machine niet aan de praat kreeg.

Poll: Is De Boeck de juiste man op de juiste plaats voor Kortrijk?

TAGS  I  De Boeck  I   KV Kortrijk

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024