"Bij Club Brugge ging ik door de moeilijkste periode uit mijn carrière"

Vrijdag 09 maart 2018 - 09:24   I  

Achteraf bekeken is het misschien wel één van de vreemdste transfers van de laatste jaren: Jérémy Perbet die AA Gent vorige zomer inruilde voor een avontuur bij rivaal Club Brugge. Ivan Leko wilde de Fransman er koste wat het kost bij, maar potten brak Perbet niet in het Jan Breydelstadion.

Na amper twee maanden stuurde blauw-zwart Perbet alweer door, mede omwille van de vroege Europese afgang. “De omstandigheden speelden niet in mijn voordeel, maar toch heb ik geen spijt van mijn keuze voor Club Brugge. Maar had ik geweten dat Hein Vanhaezebrouck zou vertrekken bij AA Gent en Club Brugge zo vroeg op het seizoen Europees uitgespeeld zou zijn, had ik ongetwijfeld anders gehandeld”, zegt Perbet in La Dernière Heure.

“Bij Club Brugge ging ik door de moeilijkste periode uit mijn carrière”, geeft de goaltjesdief eerlijk toe. Bij KV Kortrijk kwam Perbet weer boven water, maar pas toen Glen De Boeck het roer overnam van Yannis Anastasiou. “De resultaten bleven aanvankelijk uit en ik had het gevoel dat niets goed geregeld was onder de vorige coach. Anastasiou had geen vat meer op de spelersgroep.”

Terugkeer naar Charleroi?

En wat volgt er volgend seizoen? “Ik lig nog onder contract bij Club Brugge, maar ik heb het geluk dat ik een goede manager (Mogi Bayat, nvdr.) aan mijn zijde heb. Dus ik maak me geen zorgen over mijn toekomst. Zolang ik mijn ding doe op het veld, komt het wel goed.”

“Ik heb op dit moment geen enkel idee waar ik volgend seizoen zal spelen. Een terugkeer naar Sporting Charleroi? Dat is eventueel mogelijk, ja. Maar ik weet er alleszins niets van. Ik voel me goed bij KV Kortrijk, maar Charleroi… Tja, dat is iets speciaal”, besluit Perbet.

Poll: Had Club Brugge Perbet moeten kopen?

TAGS  I  Perbet  I   De Boeck  I   KV Kortrijk  I   AA Gent  I   Charleroi

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024