Standard neemt vlak voor twee wedstrijden van het waar drastisch besluit

Standard neemt vlak voor twee wedstrijden van het waar drastisch besluit
Vrijdag 09 maart 2018 - 09:54   I  

De spanning is te snijden bij Standard. De Luikse topclub staat voor zijn twee belangrijkste wedstrijden van het jaar, nu zondag te beginnen met de competitiematch tegen KV Oostende. Daarna volgt ook nog eens de bekerfinale tegen KRC Genk. Het noopte Standard opnieuw tot een drastisch besluit.

Voor de derde week op rij besliste Standard om de persconferentie op vrijdag af te gelasten. En dat is toch wel opmerkelijk. De trainingen zijn altijd achter gesloten deuren voor pers en publiek, maar nu is de spanning achter de poorten van de Académie Robert-Louis Dreyfus écht wel te snijden.

De traditionele persconferentie de vrijdag voor de match is niet voor niets opnieuw afgelast", schrijft Het Laatste Nieuws" Volgens de Luikse club 'wenst het elftal de focus op de training en de wedstrijd van zondag te houden'. Eenzelfde uitleg viel de afgelopen twee weken eveneens te horen."

"De nervositeit valt te begrijpen. Ondanks het halen van de bekerfinale heeft Standard van het halen van Play-off 1 het hoofddoel gemaakt dit seizoen. De voorbije twee jaar liep het telkens mis voor de Rouches, die er het beste voorstaan, maar wel moeten winnen in Oostende."

Poll: Is het begrijpelijk dat Standard geen persconferenties meer geeft?

TAGS  I  Standard  I   Sa Pinto  I   RC Genk  I   KV Oostende

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024