Hasi ziet Club Brugge volledig instorten, en wel hierom

Hasi ziet Club Brugge volledig instorten, en wel hierom
Vrijdag 09 maart 2018 - 10:10   I  

Club Brugge begint sowieso met een stevige voorsprong aan play-off 1, maar toch wil Besnik Hasi niet gezegd hebben dat de ploeg van Ivan Leko straks de titel pakt. De werkloze trainer gelooft immers nog steeds in de kansen van zijn ex-ploeg RSC Anderlecht.

In 2014 begon paars-wit met een stevige achterstand op leider Standard aan de play-offs, maar wist Hasi zijn ploeg alsnog naar de titel te leiden. De Kosovaar sluit niet uit dat Anderlecht dat kunstje dit seizoen nog eens kan overdoen. “Nu is het Club Brugge dat twaalf punten voorsprong telt, maar de situatie is vergelijkbaar met die van toen”, vertelt Hasi in L’Avenir.

Club Brugge is dit seizoen impressionant, maar de laatste weken namen de twijfels toch wat toe. Anderlecht moet echt in zijn kansen geloven en nu vooral proberen om een winstreeks neer te zetten”, benadrukt Hasi. De ex-coach van paars-wit ziet ook iemand opstaan bij zijn ex-club. “Lukas Teodorczyk. Anderlecht gaat tijdens de play-offs op hem kunnen rekenen. Hij gaat ontploffen”, voorspelt Hasi.

"Stress zal enorm zijn bij Club Brugge"

Anderlecht moet ook hopen dat Standard play-off 1 haalt. Dat is een ploeg die punten kan pakken tegen iedereen. En het moet ook hopen dat Kara Mbodj straks fit is. Hij moet in de verdediging voor stabiliteit zorgen. Dendoncker kan het daar moeilijk alleen oplossen."

"Als Anderlecht zijn eerste match in play-off 1 wint en Club Brugge laat punten liggen, zal de stress enorm zijn bij Club. Dat weet ik uit ervaring. Als je eerste eindigt na de reguliere competitie en de punten worden gehalveerd, krijg je immers al een eerste mokerslag”, besluit Hasi.

Poll: Geeft Club Brugge het nog uit handen volgens jou?

TAGS  I  Hasi  I   Club Brugge  I   Anderlecht  I   Sporting Charleroi  I   AA Gent

woensdag 4 oktober 2023

dinsdag 3 oktober 2023

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023