Mister Michel: "Daar zal Coucke bij Anderlecht ongetwijfeld voor zorgen"

Mister Michel:
Vrijdag 09 maart 2018 - 10:24   I  

Marc Coucke volgde bij RSC Anderlecht Roger Vanden Stock op als voorzitter. Voorlopig moet Coucke zich nog wat inwerken bij zijn nieuwe club, maar Michel Verschueren ziet het wel goed komen. De gewezen manager van paars-wit is fan van de nieuwe voorzitter en legt ook uit waarom.

"Ik wens alvast jouw opvolger Marc Coucke alle geluk", zo richt Verschueren zich in Het Nieuwsblad tot aftredend voorzitter Vanden Stock. Verschueren werkte jaren samen met Vanden Stock, maar is tevreden met de keuze voor Coucke. "Voor mij in elk geval liever Marc Coucke dan een Rus of een Chinees als zesde voorzitter van Anderlecht", benadrukt Mister Michel.

"Coucke is een Belg, een slimme zakenman en een voetbalkenner en zal een nieuwe dynamiek brengen, er sloop toch een beetje sclerose in de club. Ik weet niet of ik nu ook afscheid zal moeten nemen, maar ik denk dat het zal klikken tussen de nieuwe voorzitter en deze ­gepensioneerde", voorspelt Verschueren.

"Roger, je zal met ontzettend veel voldoening en fierheid worden gevierd"

Besluiten doet Verschueren met een mooie boodschap voor Roger Vanden Stock. "Je weet, Roger, Coucke noemde Eddy Merckx, Paul Van Himst en Mister Michel al de Drie Wijzen van de club! Beste Roger, je zal zondag met ontzettend veel voldoening en fierheid worden gevierd, weet ik."

"Maar het zal vanaf dan toch anders zijn in de eretribune van Anderlecht. Partir, c'est mourir un peu… Ik weet toch al zeker: als we een goal maken zal Marc hoger springen dan jij. En we gaan nog véél goals maken, Roger. Ik wens je nog veel jaren met je familie nog veel geluk in een goede gezondheid en clever van geest. Je bent 75, geniet nog maar zo veel mogelijk van het leven."

Poll: Geloof jij in Coucke?

TAGS  I  Verschueren  I   Anderlecht  I   Coucke  I   Vanden Stock

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024

maandag 10 juni 2024