Anastasiou niet onder indruk van opvolger De Boeck: "Bij mij ook"

Anastasiou niet onder indruk van opvolger De Boeck:
Vrijdag 09 maart 2018 - 11:20   I   door Redactie

KV Kortrijk maakt nog kans op Play-off 1. De Kortrijkzanen waren vlak voor het ontslag van Yannis Anastasiou echter helemaal onderin aan het bengelen. Sinds Glen De Boeck het als trainer overnam, loopt het echter allemaal veel beter. Gek genoeg is Anastasiou helemaal niet verrast door die remonte.

"Ik ben niet verrast door de goede resultaten. Ik heb het team goed opgetraind, ze waren fit, ik wist dat het in de tweede seizoenshelft beter zou worden", aldus Anastasiou in Het Laatste Nieuws. Het verschil tussen De Boeck en Anastasiou is echter wel heel groot. De Boeck pakte 29 op 45 en Anastasiou 10 op 42.

"Het bestuur wist ook dat ik in het verleden bij al mijn ploegen betere resultaten haalde in de tweede ronde", zegt De griekse trainer. "Dat is mijn stijl, spelers hebben tijd nodig zich daaraan aan te passen. Ik kan alleen maar vaststellen dat Glen bijna dezelfde keuzes heeft gemaakt in de veldbezetting als ik. Dat wijst er toch op dat het team goed was samengesteld."

Chapeau

Volgens Anastasiou zit het verschil echt in kleine dingen. "We hadden veel te veel geblesseerden en ik had meer pech, terwijl ik de indruk heb dat KVK nu iets meer geluk heeft. Ik hoop echt dat KVK play-off 1 haalt. Chapeau voor de nieuwe coach. Ik vind dat ik misschien even goed voetbal bracht, maar voor zijn resultaten doe ik mijn hoed af."

Poll: Vind jij De Boeck een betere trainer dan Anastasiou?

TAGS  I  KV Kortrijk  I   De Boeck  I   Anastasiou

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024