Vanhaezebrouck krijgt erg slecht nieuws van Anderlecht

Vanhaezebrouck krijgt erg slecht nieuws van Anderlecht
Vrijdag 09 maart 2018 - 12:33   I   door Redactie

Hein Vanhaezebrouck heeft in de aanloop naar Play-off 1 geen goed nieuws te horen gekregen. Dat heeft ook rechtstreekse gevolgen voor de eindfase van de competitie. Anderlecht heeft namelijk de stage in La Manga geannuleerd. Vanhaezebrouck wilde met zijn spelers op stage PO1 voorbereiden.

Er zal nog wel een stage gepland worden, maar niet in het buitenland. Een binnenlandse stage in Durbuy. Daar is voorzitter Marc Coucke uiteraard heel goed thuis. "Wegens organisatorische redenen hebben we in laatste instantie beslist om in België te blijven en de stage wat in te korten”, aldus Vanhaezebrouck. “Wat die redenen zijn? Dat moeten jullie niet weten, jullie weten al genoeg.”

Weinig anders

Coucke heeft in Durbuy een heel imperium opgebouwd. Er zal dus zeker geen gebrek aan accomodatie zijn. “Er verandert niet veel”, meent Vanhaezebrouck tegenover Het Nieuwsblad. “Het doel blijft hetzelfde: de banden binnen het team hechter maken waarin de groep zich goed kan voelen en iets extra’s kan creëren, onder meer via een teambuiling. We gaan iets doen om hun uit hun comfortzone te halen."

Poll: Begrijp jij deze beslissing?

TAGS  I  Anderlecht  I   Vanhaezebrouck

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024