Anderlecht haalt oude bekende terug naar het Constant Vanden Stockstadion

Anderlecht haalt oude bekende terug naar het Constant Vanden Stockstadion
Vrijdag 09 maart 2018 - 16:06   I  

RSC Anderlecht wil er alles aan doen om aftredend voorzitter Roger Vanden Stock een gepast afscheid te geven. Zondag, als paars-wit het opneemt tegen Royal Antwerp FC, wordt Vanden Stock uitgewuifd door het publiek. Ook een oude bekende zal present tekenen.

Anderlecht maakte via zijn officiële kanalen bekend dat Pär Zetterberg afzakt naar Brussel om de afscheidswedstrijd van Vanden Stock bij te wonnen. De Zweedse spelmaker speelde in totaal twaalf jaar bij paars-wit en Vanden Stock is Zetterberg altijd al dankbaar geweest voor wat hij de club heeft bijgebracht.

Zetterberg mocht dan ook niet ontbreken op de uitwuifwedstrijd van Vanden Stock. De supporters van Anderlecht zullen Zetterberg niet alleen kunnen begroeten, maar de Zweed zal voor aanvang van de match ook handtekeningen uitdelen in de fanshop. Dat zal tussen 11 en 12 uur gebeuren.

En dat is nog niet alles. Zo kunnen de fans van Anderlecht ook een gesigneerd shirt van Pär Zetterberg winnen. Wie zondag voor minstens 50 euro aan merchandising in de fanshop koopt, mag zijn gegevens invullen op een formulier en in een urne deponeren. Een onschuldige hand zal later een winnaar aanduiden. Een unieke prijs, dat is zeker.

Poll: Ga jij om een handtekening bij Zetterberg?

TAGS  I  Zetterberg  I   Anderlecht  I   Antwerp  I   Vanden Stock

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023