Van Wijk maakt zijn plan bekend: “Dit is wat ik ga doen"

Van Wijk maakt zijn plan bekend: “Dit is wat ik ga doen
Vrijdag 09 maart 2018 - 16:49   I  

KV Mechelen staat zondagnamiddag voor een wedstrijd op leven en dood. De ploeg van Dennis van Wijk heeft zijn lot in eigen handen en de Nederlandse trainer steekt zijn plan dan ook niet onder stoelen of banken. Van Wijk wil volle gas vooruit met spelers: “We moeten winnen. Dus gaan we aanvallen.”

In aanloop naar de allesbeslissende match tegen Waasland-Beveren houdt van Wijk alles liefst bij het oude. “Waarom zouden we anders doen dan anders? Op afzondering gaan en dat soort zaken… We hebben de vorige weken goede dingen getoond, dus waarom zou ik nu plots alles anders aanpakken? Nee, we kunnen van onze eigen kracht uitgaan”, klinkt het op de webstek van Mechelen.

Op training zag van Wijk alvast positieve signalen van zijn spelers. “Begin deze week was het niveau heel hoog. Vandaag was er tijdens een oefening wat twijfel, maar mijn groep heeft zich herpakt. Het waren korte wedstrijdjes met oefeningen. Ik mag zeker niet klagen over het niveau op training: er wordt hard gewerkt en opdrachten worden uitgevoerd zoals gevraagd.”

Aanvallen

Het plan van van Wijk is duidelijk. De Nederlander zal alles op alles zetten om KV in eerste klasse te houden. “We moeten winnen. Dus gaan we aanvallen. Al zullen we uiteraard eerst een goede organisatie neerzetten. In het veldspel gaven we de afgelopen weken relatief weinig weg. Maar veel drang naar voren is de bedoeling. En ondertussen gaan we ons informeren over wat er in die andere wedstrijd (Eupen-Moeskroen, nvdr.) zal gebeuren.”

Poll: Zal KV Mechelen zich redden?

TAGS  I  KV Mechelen  I   Waasland-Beveren  I   Eupen

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024