DONE DEAL: Gewilde Reus maakt groot nieuws over zijn toekomst bekend

DONE DEAL: Gewilde Reus maakt groot nieuws over zijn toekomst bekend
Vrijdag 09 maart 2018 - 17:46   I  

Marco Reus kreeg aanbiedingen van de beste clubs ter wereld, maar de Duitse flankaanvaller heeft uiteindelijk beslist om Borussia Dortmund trouw te blijven. Reus zette zijn handtekening onder een nieuw contract tot de zomer van 2023. Dat maakte een trots BVB vrijdagavond bekend.

Reus zijn vorige overeenkomst liep aan het einde van dit seizoen af, en heel even maakten ze zich bij Borussia Dortmund zorgen over een vertrek van hun absolute topspeler. Reus heeft evenwel niet de behoefte om het onmiddellijk buiten de landsgrenzen te proberen en besliste daarom om bij te tekenen in het Signal Iduna Park.

Vrijdagavond kondigde Dortmund met de nodige fierheid aan dat Reus nu tot de zomer van 2023 onder contract ligt. Als die verbintenis afloopt zal Reus 33 jaar oud zijn. Het is dus goed mogelijk dat de Duitser zijn carrière beëindigt bij de club waar hij de jeugdreeksen doorliep.

"Duidelijk signaal richting toekomst"

Dortmund benadrukt dat de ‘beste clubs ter wereld Reus wilden’, maar de publiekslieveling van de geel-zwarte club koos uiteindelijk toch voor een verlengd verblijf bij ‘zijn’ club. “Als kind droomde ik er al van om het shirt van Dortmund te dragen en voor deze club te spelen. Ik teken met volle overtuiging een nieuw contract en wil ook een krachtig signaal richting de toekomst geven”, aldus Reus in een eerste reactie.

De 28-jarige Reus doorliep de jeugdreeksen van Dortmund, maar kon er aanvankeljk niet doorbreken in het eerste elftal. De winger verkaste naar Borussia Mönchengladbach, maakt er de nodige indruk en keerde vervolgens in 2012 langs de grote poort terug bij Dortmund. Daar groeide hij inmiddels uit tot de grote ster en de absolute publiekslieveling.

Poll: Moet Reus zijn hele carrière bij Dortmund blijven?

TAGS  I  Reus  I   Borussia Dortmund

woensdag 17 augustus 2022

dinsdag 16 augustus 2022

maandag 15 augustus 2022

zondag 14 augustus 2022