‘Mourinho haalt álles uit de kast voor transfertarget van 60 miljoen’

‘Mourinho haalt álles uit de kast voor transfertarget van 60 miljoen’
Vrijdag 09 maart 2018 - 19:45   I  

José Mourinho wil zijn huidige spelerskern verder finetunen met het oog op volgend seizoen. Dan wil Portugese oefenmeester met Manchester United de top bestormen. Achter de schermen maakt Mourinho himself alvast werk van gerichte versterkingen.

Het is een publiek geheim dat The Special One zijn verdedigende compartiment onder handen wil nemen. Mourinho is lang niet altijd te spreken over de prestaties van zijn verdedigers en wil er komende zomer dan ook een grote naam bij. Raphaël Varane (Real Madrid) werd genoemd, maar Mourinho zou nu toch zijn zinnen gezet hebben Samuel Umtiti (FC Barcelona).

De trainer van Manchester United is erg gecharmeerd door de Franse verdediger van Barcelona, die voor een gelimiteerde afkoopsom van 60 miljoen euro weg kan in Camp Nou. Een ‘koopje’ – toch in het hedendaagse voetbal.

Mourinho belt met Umtiti en schakelt Franse connecties in

De 24-jarige Umtiti, die bij zijn huidige werkgever al een hele poos op een nieuwe overeenkomst wacht, zou alvast niet weigerachtig staan tegenover een overstap naar Manchester United. Volgens het Spaanse Sport doet Mourinho er dezer dagen dan ook alles aan om Umtiti naar Old Trafford te lokken.

De Portugees zou regelmatig met de verdediger aan de lijn hangen om te zien wat zijn toekomstplannen zijn. Bovendien gaf Mourinho de opdracht aan Anthony Martial en Paul Pogba om Umtiti te overtuigen om voor The Red Devils te kiezen. En alsof dat nog niet genoeg is zou Manchester United ook al contact gehad hebben met Yannick Umtiti, de broer en belangenbehartiger van de Barcelona-speler. Het is duidelijk: Mourinho wil Umtiti héél graag strikken.

Poll: Zou dit een goeie transfer zijn?

TAGS  I  Umtiti  I   Barcelona  I   Manchester United  I   Mourinho

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024