Wolfsburg neemt drastisch besluit over Origi

Wolfsburg neemt drastisch besluit over Origi
Vrijdag 09 maart 2018 - 20:03   I   door Redactie

Divock Origi speelt dit seizoen op uitleenbasis bij Wolfsburg. De Belgische spits is nog steeds eigendom van Liverpool. Er werd geen aankoopoptie in het huurcontract bedongen dus in principe keert Origi na dit seizoen gewoon terug naar Anfield Road.

Dat is ook wat er zal gebeuren, zo weet Kicker. Wolfsburg zal er niet op aandringen om Origi definitief over te nemen. Blijkbaar is de Duitse club toch niet zo overtuigd van de Rode Duivel. Met vijf goals in 22 wedstrijden in de Bundesliga kan Origi geen buitengewone statistieken voorleggen.

De kans dat hij volgend seizoen bij Liverpool wél voluit zijn kans zal krijgen onder trainer Jürgen Klopp, lijkt klein. Origi zal dus in de zomer op zoek moeten naar een nieuwe oplossing. De aanvaller krijgt op het WK de kans om mogelijk een nieuwe transfer af te dwingen. Al moet hij in de pikorde bij de spitsen wellicht al zeker Romelu Lukaku en Michy Batshuayi voor zich dulden.

WK 2014

Eerder speelde Origi bij Lille. Hij kwam aan de oppervlakte tijdens het WK van 2014. Marc Wilmots nam de Rode Duivel verrassend mee naar Brazilië en daar toonde Origi zich belangrijk met onder meer de beslissende goal in de groepsfase tegen Rusland (1-0). Hij bezorgde de Belgen zo de kwalificatie voor de achtste finales.

Poll: Geloof jij nog dat Origi zal uitgroeien tot een topspits?

TAGS  I  Origi  I   Rode Duivels  I   Wolfsburg  I   shw

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024