‘JPL-uitblinker versiert opmerkelijke transfer en vertrekt meteen naar MLS’

‘JPL-uitblinker versiert opmerkelijke transfer en vertrekt meteen naar MLS’
Zaterdag 10 maart 2018 - 10:12   I  

Hoewel de Belgische clubs al sinds het einde van januari geen inkomende transfers meer mogen realiseren, bleef de mercato in sommige landen veel langer open. Zo is het niet uitgesloten dat er binnenkort nog maar eens een smaakmaker uit de Jupiler Pro League andere oorden opzoekt.

Het Laatste Nieuws meldt namelijk dat Rudy Camacho op het punt staat om Waasland-Beveren te verlaten. De centrale verdediger van De Leeuwen kan zijn carrière verderzetten in Canada, bij Montréal Impact. Camacho zou overigens al dicht bij een overgang naar de Major League Soccer staan.

Montréal Impact heeft alvast een akkoord met Camacho, die dus ook openstaat om het avontuur aan te gaan. De 27-jarige Fransman zou er een meerjarig topcontract kunnen ondertekenen. Als Montréal nu ook nog tot een vergelijk komt met Waasland-Beveren, staat niets een overgang nog in de weg. De Wase club hoopt evenwel nog een behoorlijke transfersom te incasseren.

Bij Montréal Impact moet Camacho de vervanger van Rode Duivel Laurent Ciman worden. De 32-jarige Belg werd onlangs in een ruildeal betrokken en verkaste zo Los Angeles FC. Camacho komt sinds de zomer van 2016 uit voor Waasland-Beveren, en groeide op De Freethiel al snel uit tot een vaste waarde.

Poll: Zou dit een goede transfer zijn voor Camacho?

TAGS  I  Camacho  I   Waasland-Beveren  I   Montreal Impact  I   Ciman

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024