Messi verrassend niet in selectie Barcelona, dit is waarom

Messi verrassend niet in selectie Barcelona, dit is waarom
Zaterdag 10 maart 2018 - 11:10   I  

Verrassend nieuws vanuit Spanje op deze zaterdagvoormiddag. Lionel Messi wordt in extremis uit de wedstrijdselectie van FC Barcelona gelaten voor het competitietreffen met Malaga. Persoonlijke redenen liggen aan de basis voor de beslissing.

Barcelona neemt het zaterdagavond om 20u45 op tegen Malaga, maar Messi zal dus niet van de partij zijn. Dat maakte de Catalaanse topclub zaterdagvoormiddag via zijn officiële kanalen bekend. Messi zat aanvankelijk in de wedstrijdkern van trainer Ernesto Valverde, maar wordt nu vervangen door verdediger Yerry Mina.

Valverde moest de noodgedwongen een last minutewijziging doorvoeren omdat Messi omwille van persoonlijke redenen afhaakt voor de wedstrijd op het veld van Malaga. Wat er precies met dé ster van Barça aan de hand is, is voorlopig niet duidelijk.

Eén ding is zeker: Messi is er niet meteen de man naar om zomaar een wedstrijd van zijn team te laten schieten. In de komende uren en dagen moet duidelijk worden waarom de Argentijn precies verstek gaf voor de competitiewedstrijd. Volgens Catalaanse kranten staat Messi's vrouw Antonella op het punt om te bevallen van hun derde kindje.

Poll: Zal Barcelona winnen zonder Messi?

TAGS  I  Messi  I   Barcelona  I   Malaga

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024